51 70 27 75    |   

  Billig levering til hele Norden    |   

  Lagervarer leveres på 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Fragt og levering hos Nordic-In

Generelt om levering

Hos Nordic-In ønsker vi at benytte den sikreste form for levering så du som kunde kan være sikker på at modtage din pakke hurtigst muligt. Vi benytter som standard Post Danmark som leveringspartner til modtager så hurtigt som muligt. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nordic-In kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Nordic-In tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 

Fragtpriser hos Nordic-In

Hvis du køber for eller under 499,- koster levering i DK følgende:

  • Forsendelse uden omdeling: 29,-
  • Forsendelse med omdeling: 54,-
 
 
Hvis du køber for over 499,- koster levering i DK følgende
  • Forsendelse uden omdeling: GRATIS
  • Forsendelse med omdeling: GRATIS
 

Grønland og Færøerne

Nordic-In leverer gerne til Færøerne, Grønland og det øvrige udland, men kun mod forudbetaling via bankoverførsel, hvis der ikke kan betales med de betalingskort der er gældende på siden. Køber afholder alle evt. gebyrer og forsendelsesudgifter. Kontakt os venligst før afgivelse af ordre så vi kan give dig korrekt pris på levering.

 

Kontakt os her

Navn:

E-Mail:

Telefon:

Kommenter: