51 70 27 75    |   

  Billig levering til hele Norden    |   

  Lagervarer leveres på 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

PERSONDATAPOLITIK - NORDIC-IN

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Generelt
3. Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor
4. Modtagere af personoplysninger
5. Rettigheder som bruger og kunde hos os
6. Sletning af persondata
7. Sikkerhed
8. Version

1. Ejeroplysninger

Websitet Nordic-In (herefter benævnt websitet) ejes og udgives af:

Nordic-In
Søndergade 25
DK-4100 Ringsted
Telefon: 51 70 27 75
Email: info@nordic-in.dk
CVR: 37391646

2. Generelt

På denne side finder du information om vores persondatapolitik. Her beskriver vi hvordan vi indsamler og behandler dine persondata. Dette gælder både data som du selv oplyser os om via websitet, eller de persondata som vi indsamler om dig via websitet eller facebook i form af annoncer.

Nordic-In / Richo Lind er dataansvarlig for dine oplysninger.

3. Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor

  • Når du besøger vores website indsamler vi forskellige former for information, herunder browsertype, IP adresse, netværkslokation, styresystem samt informationer om den enhed du besøger websitet fra. Formålet med denne indsamling er at optimere oplevelsen på vores website, for dig som bruger af websitet. Derudover benytter vi informationerne til at målrette markedsføring på Google og Facebook med direkte markedsføring og retargeting annoncer. Alt sammen er med baggrund i at kunne optimere vores website mest muligt samt præsentere dig for relevante tilbud og sælge produkter fra vores sortiment. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.
  • Hvis du kontakter os eller køber produkter via websitet, så indsamler vi følgende oplysninger om dig som du selv opgiver: Navn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer, Emailadresse, Betalingsmetode, IP adresse, Leveringsadresse samt hvilke produkter du har købt og købstidspunkt. Formålet med denne indsamling af data er, at kunne levere de varer du har bestilt og betalt for, derudover opbevarer vi informationerne i tilfælde af reklamation eller returnering af produkter. For at kunne leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi, skal vi ligeledes opbevare infomationerne. IP adresse indsamles for at forhindre svindel. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.
  • Ved tilmelding af nyhedsbrev indsamler vi følgende oplysninger om dig: Navn, Emailadresse, IP adresse, Dato for tilmelding, Åbningsrate, Købshistorik samt hvilke emails fra os du læser. Tilmeldingen til nyhedsbrevet er altid frivilligt og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen. Formålet er at sende nyhedsbreve med relevante tilbud og artikler til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

4. Modtagere af Personoplysninger

Når du bestiller produkter på vores website, er vi nødt til at videregive et udpluk af dine informationer til vores samarbejdspartner PostNord. Dette sker for at kunne levere dine produkter til den adresse du har opgivet. Derudover kan dine oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, for at forbedre din oplevelse som bruger af websitet. Dine oplysninger kan blive brugt til målrettet markedsføring via vores nyhedsbrevsklient MailChimp, samt hvis vi inviterer dig til at anmelde os på enten Google, Facebook, Trustpilot eller RatePanel. Nogle af de samarbejdspartnere vi benytter os af, er lokaliseret uden for EU. Derfor er de fornødne garantier for overførsel af data til USA og Canada sikret gennem databehandlerens certificeringer under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45.

5. Rettigheder som bruger og kunde hos os

  • Du har altid ret til at få udleveret de personoplysninger vi har indsamlet om dig. Dette sker ved at sende en mail til info@nordic-in.dk hvorefter vi vil anmode om at få bekræftet din identitet. Dette sker for ikke at udlevere personoplysninger til en forkert.
  • Du har altid ret til at få berigtiget dine informationer, hvis du opdager at vi har forkerte persondata opbevaret.
  • Du har altid ret til at få slettet de personoplysninger, som vi ikke er forpligtet til at opbevare. Særlige oplysninger er vi forpligtet til at opbevare i forhold til regnskab.
  • Du har altid ret til at klage over vores opbevaring af personoplysninger. Dette kan ske til: Datatilsynet, Borgergade 28 5., 1300 København K. Klagen kan indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller tlf. +45 33193200.

6. Sletning af persondata

  • De oplysninger som du har indtastet i forbindelse med nyhedsbrevstilmelding, slettes automatisk når du tilbagekalder dit samtykke.
  • De oplysninger som du har indtastet i forbindelse med køb på websitet, vil som udgangspunkt blive slettet efter 3 år medmindre der forefindes et legitimt behov for længere opbevaring. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

7. Sikkerhed

Vi er meget opmærksomme på din sikkerhed. Derfor har vi foretaget en lang række sikkerhedsmæssige tilpasninger således at risikoen for at dine personoplysninger ulovligt eller hændeligt kan ændres, tabes, forringes eller på anden måde misbruges, minimeres og sikres. Det er kun medarbejdere i virksomheden med reelt behov og som er godkendt af dataansvarlig, der har adgang til dine personoplysninger.

8. Version

Denne privatlivspolitik er gældende for Nordic-in.dk og er version 1, udgivet 16/9 2018.