Nordic-In - Design til din bolig.

Nordic-In startede i foråret 2016, efter flere års ønske om at lave en webshop udelukkende med design interiør af høj kvalitet til den moderne bolig. Vores mission med Nordic-In er at levere fantastisk design til hele Danmark samt Europa.

Med vores webshop har vi forsøgt at gøre det nemt og sikkert for dig som kunde, at handle online hos os. Vi benytter krypterede forbindelser til betalingstransaktioner, og forsøger hele tiden at forbedre webshoppen så det bliver nemt og overskueligt at bestille hos os.

Så snart du har lagt en ordre hos os, modtager du en ordrebekræftelse med nærmere information. Hvis du har oprettet en konto hos os, kan du hele tiden følge din ordre i systemet. Hvis du ønsker at bestille flere varer hos os, kan du også hurtigt og nemt gøre dette.

Nordic-In - Din online leverandør af moderigtigt design.

Hos Nordic-In har vi interessen og lysten til at finde produkter i lækkert og gerne farverigt design. Vi bruger vores kærlighed for lækkert design til at udfinde nye design produkter af høj kvalitet fra både ind- og udland.

Nordic-In startede i 2015 med at tilbyde egne håndlavet produkter online. I januar 2016 udvidet vi med web-shoppen samt med andre produkter fra andre designere. I søgen efter nye produkter stiller vi krav til, at produkterne er af høj kvalitet. Vi har indtilvidere fundet rigtig gode leverandører af stort set alt indenfor interiør i lækkert design og der er nogle enkelte levenrandører som ikke er så udbredt i Danmark.

Vi har ikke en mission om at blive de største, vi har derimod en mission om at tilbyde den bedste kundeservice og mest gennemskuelige forretning. Derfor er vi også altid klar ved telefonerne eller mailen, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning fra os.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nordic-In.

 

Richo Lind

Indehaver

Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646