Nyhed
MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing
MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing

MOUD Home - Hylde, Float, 40cm - Messing

På lager
Varenummer
42-210803

Materiale: Messing.

Mål: L40xD12xH4 cm.

Maks belastning på hylde: 6 kg.

Skruer og rawplugs medfølger.

OBS!! Solid messing vil få patina over tid. Tørres over med en fugtig klud. Pudses efter behov.

599,00DKK
BESKRIVELSE

Hylde, Float, i massiv messing fra danske MOUD Home

Float messing hylde fra MOUD Home er en virkeligt smuk og eksklusiv hylde i messing. Hylden er detaljeret udført i et smukt og tidløst design. Dette er en hylde i aller højeste kvalitet med et enkelt design, som du kommer til at elske i mange år.

Float kombinerer et enkelt og stilfuldt design med et smuk børstet messing finish. Float er en elegant vægmonteret hylde, som med sine runde, bløde former er et stærkt visuelt design. Hæng den alene eller hæng flere hylder sammen. Float hylden kan både hænges med bagkanten opad eller nedad alt efter hvilket udtryk med ønsker.

Uanset, hvor i dit hjem du placerer Float vil den tilføre eksklusiv stemning. Brug den i stuen eller entréen til opbevaring af småting, så de ikke ligger og flyder. Den er også helt perfekt som et lille væghængt sengebord, hvor du har plads til din telefon, dine briller og din bog, og der er plads til at stille en mindre lampe på den. Max belastning på hylden er 6 kg.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646