Nyhed
MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Mørk Beige
MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Mørk Beige MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Mørk Beige MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Mørk Beige

MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Mørk Beige

På lager
Varenummer
42-211880

Materiale: FSC MDF

Farve: Mørk beige

Mål: L33 x D22 x H10 cm.

Max belastning: 5 kg.

745,00DKK
BESKRIVELSE

Flot og funktionel hylde med skuffe i mørk beige fra MOUD Home

Insert hylde med skuffe i mørk beige fra MOUD Home er en stilfuld tilføjelse til din indretning. Insert har et flot, stilrent formsprog som understreges af den skønne mørk beige nuance. Denne elegante hylde vil med sit lette design og skønne farve give et personligt og stemningsfyldt udtryk til din indretning.

Mangler du et lille sengebord med skuffe, så er Insert ideel. Den gør det nemt at opbevare dine småting, samtidig med at du kan have en vase eller en lampe stående ovenpå den. En entréhylde med skuffe er den idelle tilføjelse til din entré, den giver elegant opbevaringsplads til alle dine småting. Insert hylden er også anvendelig i entreén til opbevaring af diverse små ting, som f.eks. nøgler.

Insert er den idelle opbevaringsløsning til med sit elegante ydre og funktionelle design. Den har en flot mørk beige nuance, som vil give din indretning et blødt, afstemt udtryk.

Insert hylden er lavet af FSC®-certificeret MDF. Der er skjulte beslag til ophængning på bagsiden.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646