MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul
MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul

MOUD Home - Hylde m. skuffe, Insert - Vanilla Gul

På lager
Varenummer
42-211881

Materiale: FSC MDF.

Farve: Vanilla gul.

Mål: L33 x D22 x H10 cm.

Maks. belastning: 5 Kg.

745,00DKK
BESKRIVELSE

Praktisk og flot vanilla gul hylde med skuffe fra MOUD Home

Insert hylde med skuffe i vanilla gul fra MOUD Home er en stilfuld tilføjelse til din indretning. Insert har et flot, stilrent formsprog som understreges af den lette lys gule nuance. Denne elegante hylde vil med sit lette design og skønne varme farve give et personligt og stemningsfyldt udtryk til din indretning.

Mangler du et lille sengebord med skuffe, så er Insert ideel. Den gør det nemt at opbevare dine småting, samtidig med at du kan have en vase eller en lampe stående ovenpå den. En entréhylde med skuffe er den idelle tilføjelse til din entré, den giver elegant opbevaringsplads til alle dine småting.

Insert fra MOUD Home er den idelle opbevaringsløsning til med sit elegante ydre og funktionelle design. Den har en skøn lys gul nuance, som vil gøre denne hylde til et stærkt element i din indretning.

Insert hylden er lavet af FSC®-certificeret MDF. Der er skjulte beslag til ophængning på bagsiden.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646