Nyhed
MOUD Home - Knagerække, Color 70cm - Mørk Blå
MOUD Home - Knagerække, Color 70cm - Mørk Blå MOUD Home - Knagerække, Color 70cm - Mørk Blå MOUD Home - Knagerække, Color 70cm - Mørk Blå

MOUD Home - Knagerække, Color 70cm - Mørk Blå

På lager
Varenummer
42-210911

Materiale: Krydsfinér, Riisfort laminat og messing.

Farve: Mørk Blå.

Mål: L70 x B10 x D3,8 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

Kan tørres over med en hårdt opvredet klud.

949,00DKK
BESKRIVELSE

Knagerækken, Color, i Mørk Blå med 6 messing knager fra MOUD Home

Color knagerække i træ med laminat i mørk blå nuance fra MOUD Home. Knagerækken er 70 cm lang og der er monteret 6 smukke messing knager med en diameter på Ø2,5 cm. Den lækre knagerække er lavet med mørk blå Riisfort laminat på en krydsfinér kerne. Laminaten fra Riisfort giver knagerækken en meget smuk, mat og utroligt slidstærk overflade, hvor der stort set ikke efterlades aftryk ved berøring. Den har et silkeblødt touch, når du rører ved den. Kombinationen af de elegante messing knager, den klassiske midnatsblå nuance og de synlige lag fra krydsfinéren er utrolig flot og samtidig tidløs. Denne knagerække vil med sine smukke farver give et elegant udtryk til din indretning. Knagerækken er produceret i Danmark i højeste kvalitet, der holder til evig tid.

Med en træ knagerække fra MOUD Home får du et flot design, som vil give dit hjem et eksklusivt udtrykt. Brug den i entréen til ophæng af jakker, tasker mm.. Den vil virkeligt give de smukke nordiske hjem personlighed og stil med sine lækre kvalitets materialer.

Der er monteret skjulte beslag til ophæng på bagsiden.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646