MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Natur Eg
MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Natur Eg MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Natur Eg

MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Natur Eg

På lager
Varenummer
42-211240

Materiale: Egetræ, massiv FSC.

Farve: Natur.

Mål: L42 x D14 x H17 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

999,00DKK
BESKRIVELSE

Knagerække med hylde i massiv eg og messing dots fra MOUD Home

DOT knagerække med hylde i massiv egetræ med flotte messing knager fra MOUD Home. Denne smukke hylde med knager i naturfarvet egetræ er produceret i Danmark. DOT hylden i egetræ er flot, at bruge i indretningen i alle husets rum. Kombinationen af det naturlige egetræ og de gyldne messing knager giver knagerækken et både varmt og eksklusivt udtryk. Uanset om du bruger den i køkkenet, i entréen eller på badeværelset vil denne elegante væghylde i egetræ give indretningen et både luksuriøst og moderne udtryk.

DOT knagerække med hattehylde vil tilføje mere end blot en praktisk funktion, den løfter også din indretning til et nyt niveau. Det enkle men elegante design giver karakter til din indretning. MOUD Home sætter en ære i at forene design, funktionalitet og kvalitet i hvert eneste produkt, og det er lykkedes til fulde med DOT hylderne. Kvaliteten er uovertruffen, anvendelsesmulighederne er utallige og designet er klassisk med et moderne twist.

Hylden er produceret i massiv FSC certificeret egetræ, der er overskudstræ fra andre produktioner. De mindre stykker egetræ sammensættes til større stykker, som bruges til at produceres de smukke hylder.

Hylden findes også i 70 cm samt i en sort bejdset model.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646