MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Sort bejdset Eg
MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Sort bejdset Eg

MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 42cm - Sort bejdset Eg

På lager
Varenummer
42-211242

Materiale: Egetræ, Massiv FSC og Messing.

Farve: Sort bejdset.

Mål: L42 x D14 x H17 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

999,00DKK
BESKRIVELSE

Knagerække, DOT, i Sort bejdset med messing knager fra MOUD Home

DOT knagerække med hylde i sort bejdset massiv egetræ med flotte messing knager fra MOUD Home. Denne smukke egetræshylde med knager er produceret i Danmark. DOT hylden i sort egetræ er flot at bruge i indretningen og kan anvendes i alle husets rum. Kombinationen af det sorte egetræ og de gyldne knager giver den et både varmt og eksklusivt udtryk. Uanset om den i køkkenet, i entréen eller på badeværelset vil denne elegante væghylde i egetræ give indretningen et både luksuriøst og moderne udtryk.

DOT knagerække med hattehylde vil udfylde mere end blot en praktisk funktion, den løfter også din indretning til et nyt niveau. Det enkle men elegante design, som understreges af den sorte farve, giver karakter til din indretning. MOUD Home sætter en ære i at forene design, funktionalitet og kvalitet i hvert eneste produkt, og det er lykkedes til fulde med DOT hylderne. Kvaliteten er uovertruffen, anvendelsesmulighederne er utallige og designet er klassisk med et moderne twist.

Hylden er produceret i massiv FSC certificeret egetræ, der er overskudstræ fra andre produktioner. De mindre stykker egetræ sammensættes til større stykker, som bruges til at produceres deres smukke hylder.

Findes også i 70 cm, samt i naturfarvet egetræ.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646