MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Natur Eg
MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Natur Eg MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Natur Eg

MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Natur Eg

På lager
Varenummer
42-211241

Materiale: Egetræ,Massiv FSC og Messing.

Farve: Natur.

Mål: L70 x D14 x H17 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

1.299,00DKK
BESKRIVELSE

Knagerække, DOT, i eg med hylde og messing knager fra MOUD Home

DOT knagerække med hylde 70 cm lang i massiv egetræ med flotte messing knager fra MOUD Home. DOT er en luksuriøs hylde med knager i naturfarvet egetræ, der er produceret i Danmark. Hylden i egetræ er flot, at bruge overalt i din indretning. Kombinationen af det naturlige egetræ og de gyldne messingknager giver den et både varmt og eksklusivt udtryk. Uanset om du bruger den i køkkenet, i entréen eller på badeværelset vil denne elegante væghylde i egetræ give indretningen et både luksuriøst og moderne udtryk.

DOT knagerække med hattehylde vil udfylde mere end blot en praktisk funktion, den løfter også din indretning til et nyt niveau. Det enkle men elegante design giver karakter til din indretning. MOUD Home sætter en ære i at forene design, funktionalitet og kvalitet i hvert eneste produkt, og det er lykkedes til fulde med DOT hylderne. Kvaliteten er uovertruffen, anvendelsesmulighederne er utallige og designet er klassisk med et moderne twist.

Hylden er produceret i massiv FSC certificeret egetræ, der er overskudstræ fra andre produktioner. De mindre stykker egetræ sammensættes til større stykker, som bruges til at producere de smukke hylder.

Hylden findes også i 42 cm, samt i en sort bejdset model.

 

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646