MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Sort bejdset Eg
MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Sort bejdset Eg MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Sort bejdset Eg

MOUD Home - Knagerække, DOT, m. hylde, 70cm - Sort bejdset Eg

På lager
Varenummer
42-211243

Materiale: Egetræ, Massiv FSC og Messing.

Farve: Sort bejdset.

Mål: L70 x D14 x H17 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

1.299,00DKK
BESKRIVELSE

Knagerække, DOT, 70 cm i sort med messing knager fra MOUD Home

DOT knagerække med hylde 70 cm lang i massiv sort bejdset egetræ med flotte messing knager fra MOUD Home. DOT er en luksuriøs hylde med knager i sort egetræ, der er produceret i Danmark. Hylden i egetræ er flot at bruge overalt i din indretning. Kombinationen af det sorte egetræ og de gyldne knager giver den et både enkelt og eksklusivt udtryk. Uanset om du bruger den i køkkenet, i entréen eller på badeværelset vil denne elegante væghylde i egetræ give indretningen et både luksuriøst og moderne udtryk.

DOT knagerække med hattehylde vil tilføje mere end blot en praktisk funktion, den løfter også din indretning til et nyt niveau. Det enkle men elegante design, som understreges af den sorte farve, giver karakter til din indretning. Vi sætter en ære i at forene design, funktionalitet og kvalitet i hvert eneste produkt, og det er lykkedes til fulde med DOT hylderne. Kvaliteten er uovertruffen, anvendelsesmulighederne er utallige og designet er klassisk med et moderne twist.

Hylden er produceret i massiv FSC certificeret egetræ, der er overskudstræ fra andre produktioner. De mindre stykker egetræ sammensættes til større stykker, som bruges til at producere de smukke hylder.

Hylden findes også i 42 cm, samt i natur.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646