MOUD Home - Skammel, OAK - Sort
MOUD Home - Skammel, OAK - Sort MOUD Home - Skammel, OAK - Sort MOUD Home - Skammel, OAK - Sort

MOUD Home - Skammel, OAK - Sort

På lager
Varenummer
42-211350

Materiale: Egetræ, massiv FSC.

Farve: Sort.

Mål: L40 x B27 X H42 cm.

1.895,00DKK
BESKRIVELSE

Skammel, OAK, i sort massiv egetræ fra MOUD Home

OAK Skammel fra MOUD Home i sort bejdset egetræ har et elegant design og en uovertruffen kvalitet. Den vil med sit enkle design passe ind overalt uanset indretningsstil. Den sorte farve understreger det enkle udtryk og giver gør den til et stærkt element, der giver karakter til din indretning..

OAK skamlen vil udfylde mere end blot en praktisk funktion, den løfter også din indretning til et nyt niveau. Udover at kunne bruges som skammel vil den være perfekt som et lille sidebord i stuen, hvor den vil skabe hygge med en lampe på. Dens størrelse gør den gør den egnet som sengebord og den vil give et eksklusivt udtryk til dit soveværelset  Vi sætter en ære i at forene design, funktionalitet og kvalitet i hvert eneste produkt, og det er lykkedes til fulde med OAK skamlerne. Kvaliteten er uovertruffen, anvendelsesmulighederne er utallige og designet er klassisk med et moderne twist.

Skamlen er produceret i Danmark i massiv FSC certificeret egetræ, der er overskudstræ fra andre produktioner. De mindre stykker egetræ sammensættes til større stykker, som bruges til at produceres vores smukke skamler.

Denne flotte træskammel findes også i naturfarvet egetræ med messingsplit.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646