MOUD Home - Toiletrulleholder, Wall - Messing
MOUD Home - Toiletrulleholder, Wall - Messing MOUD Home - Toiletrulleholder, Wall - Messing MOUD Home - Toiletrulleholder, Wall - Messing

MOUD Home - Toiletrulleholder, Wall - Messing

På lager
Varenummer
42-210816

Materiale: Messing.

Farve: Messing.

Mål: L18 x H12 x D8,5 cm.

Skruer og rawplugs medfølger.

349,00DKK
BESKRIVELSE

Toiletrulleholderen, WALL, i børstet messing fra MOUD Home

Wall Toiletrulleholder fra danske MOUD Home messing vil være en smuk gylden tilføjelse til indretningen på dit badeværelse. Med det elegante og simplistiske design, passer den perfekt sammen med vores WALL håndklædeholder og DOT knager. Hos alle vores produkter går det kompromisløse design igen. Hos både vores WALL og DOT serie af produkter vil den børstede messing og det gode håndværk fange øjet.

Toiletrulleholderen er udført i massiv messing og ruster derfor ikke på badeværelset når det bliver fugtigt. Med WALL toiletrulleholder messing får du et kvalitet og design der vil pynte i mange år. Den er nem at hænge op ved hjælp af de medfølgende skruer og rawplugs. 

Et fuldendt badeværelse med en smuk toiletrulleholder

Messing er blevet et utrolig populært materiale i indretning. Farven og den varme nuance bidrager med både hygge, men også ekslusivitet. Selv en lille del som en toiletpapirholder har betydning for helhedsindtrykket af dit badeværelse. Syntes du også messing er smukt? så ville det være flot at have knager der komplimentere en toiletrulleholder fra MOUD home. Simpelt design uden at gå på kompromis.

WALL toiletrulleholderen fås også i mat sort.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2019 - Nordic-In CVR: 37391646